Server plus onderhoud

Met onze server en onderhoud dienst staan al uw data en gegevens veilig opgeslagen. Hierbij heeft u de keuze voor een externe server (in cloud) of een server op locatie.

In Cloud

Een van de servermogelijkheden van TONEC is om alles extern op te slaan. Hierdoor is alle informatie altijd en overal beschikbaar, waar u ook bent op de wereld. Ideaal voor als u thuis verder wilt werken of terwijl u in de trein zit nog door wilt werken, alle bestanden zijn direct bij de hand.

Server op locatie

Hiernaast heeft u ook de mogelijkheid om voor een server op locatie te kiezen. Hiermee houdt u alle bestanden bij de hand, opgeslagen veilig bij u op kantoor. Of u nu kiest om alles in cloud op te slaan of bij de keuze voor een server op locatie, TONEC installeert voor u de server en zorgt voor het onderhoud waardoor u geen omkijken heeft naar uw bestanden, maar wel de zekerheid heeft dat uw bestanden veilig opgeborgen zijn en dat u geen belangrijke data zal verliezen. TONEC biedt u graag de persoonlijke en professionele ondersteuning op het gebied van servers en onderhoud zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om technische problemen. Neem contact op met TONEC voor meer informatie over servers en onderhoud.
Deel dit: