Virtual Private Server

Wat is een VPS?

Een fysieke server kan worden opgedeeld in kleinere, virtuele servers. Een virtuele server die alleen door uw bedrijf wordt gebruikt, wordt een virtuele private server (VPS) genoemd. Met deze techniek zijn wij in staat om de servers van verschillende klanten gescheiden van elkaar op één fysieke server te laten draaien. Op deze manier wordt de fysieke server optimaal benut en daardoor is een VPS goedkoper dan een eigen fysieke server.

De voordelen van VPS

VPS van TONEC is uiterst betrouwbaar. Alle componenten, zoals servers, opslagsystemen en switches, in ons datacenter zijn dubbel uitgevoerd. Wanneer een component uitvalt, dan merkt u hier niets van, omdat het werk automatisch wordt overgenomen. Ook biedt ons nieuwe systeem een betere performance en een snellere recoverytijd.

Onze VPS-servicepakketten

Elke VPS is uniek. Afhankelijk van de mate van belangrijkheid van uw server kunt u kiezen uit een brons, zilver of goud servicepakket. Een brons servicepakket is al zeer uitgebreid en geeft daardoor in de meeste gevallen al voldoende zekerheid. Heeft u op de VPS een bedrijfskritische applicatie staan, dan kunt u het beste voor een zilver servicepakket kiezen. En wanneer uw server echt 24/7 beschikbaar moet zijn, dan is het gouden servicepakket een must.

Eigenschappen van onze servicepakketten

Brons Zilver Goud
Opslag Enkel dubbel dubbel
Back-up Bestanden Bestanden + VM Bestanden + VM
Locatie 1 datacenter 1 datacenter 2 datacentra
Uptime 95,0% 98,0% 99,5%
Monitoring 24×7 24×7 24×7
Helpdesk kantoortijden kantoortijden 24×7
AV inclusief inclusief inclusief