Cloudtelefonie (VOIP)

Wat is VOIP?

Bij VOIP maakt u gebruik van een grote, centraal opgestelde IP-telefooncentrale, waar uw bedrijf door middel van een dataverbinding mee verbonden is. Deze IP-telefooncentrale is voorzien van allerlei functionaliteiten die u normaal alleen op grote bedrijfscentrales aantreft. U kunt dus gebruik maken van geavanceerde functies, zoals een telefonisch keuzemenu, fax naar E-mail en wachtmuziek, ook al heeft u maar één telefoontoestel. U hoeft dus geen eigen IP-telefooncentrale aan te schaffen en te onderhouden.

Waarom VOIP-telefonie?

U betaalt eenmalig opstartkosten en de aanschafprijs voor de telefoons. Vervolgens betaalt u maandelijks alleen voor de abonnementen die u afneemt. Onderhoud, upgrades en backups worden voor u uitgevoerd.

Onbeperkt bellen

Bij TONEC kunt u vanaf 5 toestellen kiezen voor onbeperkt bellen (HIP Onbeperkt). HIP Onbeperkt is gebaseerd op VOIP. U maakt gebruik van het internet om contact te maken met een externe telefooncentrale, waardoor u geen dure telefoonlijnen nodig heeft. U belt elke maand onbeperkt naar vaste en mobiele nummers voor een vast bedrag per maand. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Neem voor meer informatie contact op met TONEC.