Eenvoudige smartphone integratie van HIP aLive

Een van de grote voordelen van HIP aLive is de mobiele integratie. Door middel van de applicatie Hipper op uw telefoon kunt u altijd en overal kiezen of u op uw zakelijke nummer gebeld wilt worden. HIPPER maakt het mogelijk de functies van uw telefooncentrale op een intuïtieve manier te bedienen. Zo heeft u optimale controle over uw bereikbaarheid, overal: op kantoor, thuis, bij de klant en onderweg.

Afstandsbediening

HIPPER werkt als de afstandsbediening van uw bedrijfstelefooncentrale. U kunt met HIPPER eenvoudig instellingen wijzigen zoals niet storen, doorschakelen en verkort kiezen instellen. Met HIPPER kunt u zowel een binnenkomende oproep opnemen als doorverbinden. Ook zijn uw contactpersonen en uw belhistorie (gebelde, gemiste en ontvangen gesprekken) aanwezig.

Mobiliteit

Daarnaast biedt HIPPER een aantal zeer handige functies:

• Anywhere – Als u onderweg bent of regelmatig wisselt van werkplek, koppelt u met Anywhere uw mobiele telefoon aan uw vaste nummer, zodat deze mee rinkelt als er wordt gebeld. Als u mobiel opneemt, ziet de beller gewoon uw vaste nummer. Met *11 kunt u het gesprek verplaatsen naar uw vaste toestel, als u tijdens het gesprek weer op uw werkplek aankomt.
• Kantoor op afstand – Werkt u een dag vanuit huis; gebruik dan Kantoor op afstand en uitsluitend uw thuistelefoon of mobiel zal rinkelen, omdat die nu onderdeel is van uw zakelijke telefooncentrale. Met HIPPER kunt u Kantoor op afstand eenvoudig instellen en vervolgens bellen, zonder dat er op de thuistelefoon kosten worden gemaakt.
• Klik-en-bel – Met HIPPER laat u de telefooncentrale een gesprek opzetten. U wordt eerst zelf gebeld. Zodra u opneemt, belt de centrale uit.
• Als u Anywhere of Kantoor op afstand aanzet, en uw thuis- of mobiele toestel heeft gekoppeld, gaat deze ook over. Op deze manier kunt u zakelijk bellen met uw thuistelefoon of mobiel, zonder dat u privé telefoonkosten maakt. Tevens ziet de persoon aan de andere kant van de lijn uw zakelijke nummer op zijn display.

Wilt u meer informatie over HIPPER van HIP aLive? Neem direct contact op.