Portfolio

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom
Brasserie Meelfabriek Zijlstroom
Brasseriegroep
Brasseriegroep
Cirrus
Cirrus
ABT Accountants
ABT Accountants
Voor ABT Accountants B.V. verzorgt TONEC alles op het gebied van domeinnamen en het systeembeheer. Binnen het bedrijf moet alles vlekkeloos verlopen om hun klanten optimaal te kunnen helpen. Door mee te werken aan de IT-diensten helpt TONEC om dit proces eenvoudiger te maken.
Omroep MAX
Omroep MAX
Voor omroep Max beheert TONEC alles op het gebied van IT. TONEC verzorgt de volledige systeembeheer en applicatiebeheer, waardoor alle IT-diensten in veilige vertrouwde handen zijn.
Brasserie Park
Brasserie Park
Voor Brasserie Park, als een van de horecabedrijven binnen de Brasseriegroep, zorgt TONEC voor het volledige systeembeheer, Hosted Exchange en de hosting van de website. Door de hulp van TONEC heeft men geen omkijken naar de hardware en software waardoor men zich volledig kan richten op het helpen van gasten.
Voxius
Voxius
Voxius is een bedrijf dat werving, selectie en detachering verzorgt van juristen, advocaten en kandidaat-notarissen. Hier is een solide basis essentieel als het aankomt op IT. TONEC assisteert hier door alle hard & software te installeren, altijd de nieuwste updates te plaatsen en te zorgen dat alle gegevens veilig opgeslagen worden.