Alles-in-één werkplek

Alles-in-één werkplek

Met de Alles-in-één werkplek van TONEC heeft u geen omkijken meer naar lastige IT-vraagstukken. Voor een vast bedrag per maand richt TONEC uw werkruimte compleet in en wordt de modernste software bij u geïnstalleerd. Door de unieke combinatie van onze cloud producten kunt u alle diensten gebruiken waar en wanneer u maar wilt. Andere voordelen zijn: gratis eersteklas antivirussoftware, 24/7 helpdesk en schaalbare werkplekken.

Compleet

TONEC Alles-in-één is het meest complete IT-pakket voor uw bedrijf. We installeren de laatste versie van Microsoft Windows 10 en Microsoft Office 2016. Hiermee krijgt u de beschikking over Microsoft Word, Excel, Outlook en PowerPoint. Communiceren met uw zakelijke relaties kan via e-mail of Skype. Daarnaast kunt u uw documenten opslaan in de cloud. Door de unieke combinatie van cloud producten kunt u alle diensten gebruiken waar en wanneer u maar wilt.

Veilig

Ook over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Met onze moderne monitoringsoftware houden we uw computer in de gaten. Dit zorgt ervoor dat wij potentiële storingen in een vroeg stadium kunnen detecteren en vaak al kunnen verhelpen voordat u er last van heeft! Ook zaken als updates, antivirussoftware en back-ups nemen wij voor onze rekening.

Hulp

Heeft u vragen over uw computer, neem dan contact op met de TONEC helpdesk. Onze helpdesk staat 24/7 voor u klaar en u wordt direct geholpen. Ook wanneer uw vraag geen betrekking heeft op de TONEC Alles-in-één werkplek, kunt u contact opnemen en lossen we uw vraag graag op. Is daar hulp van een derde partij bij nodig, dan zoeken wij contact met die partij. Kortom, u heeft één aanspreekpunt voor al uw IT vragen.

Overstappen

Overstappen is heel eenvoudig! Waar u uw e-mail en documenten ook heeft staan, wij zetten het voor u over. Ook verzorgen wij de configuratie van uw computer, zodat u zo weer aan de slag kunt. Wij streven er altijd naar om de overlast en het niet-kunnen-werken tot een minimum te beperken.

Prijs

Bij TONEC werken we met vaste prijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dat geldt ook voor de TONEC Alles-in-één werkplek. U betaalt een vast bedrag per maand per werkplek. En iedere maand kunt u het aantal werkplekken uitbreiden of verkleinen. Zo betaalt u altijd alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt en niets te veel!

Voordelen

  • Het meest complete IT-pakket voor uw bedrijf.
  • Diensten in de cloud, dus u kunt werken waar en wanneer u wilt.
  • Flexibele en schaalbare werkplekken.
  • Gratis eersteklas antivirussoftware.
  • Professionele helpdesk (24/7 bereikbaar).
  • Vaste maandelijkse kosten, geen verrassingen achteraf.
Meer weten over de TONEC Alles-in-één werkplek?

Download de leaflet