In vier stappen beter beschermd

Wat kunt u als ondernemer doen om het risico te verlagen om het slachtoffer te worden van cybercriminaliteit?

Stap 1: Protection
Back-up en systeembeheer

Met de all-in-one back-up solution van TONEC zorgt u voor een automatische bescherming van uw gegevens, waar u ook bent. Met deze back-up wapent u zich onder meer tegen phishing, ransomware en ander verlies van gegevens. Als u het beheer van uw systemen bij ons onderbrengt, bent u ook verzekerd van professionele service, waarbij onze experts altijd voor u klaar staan om te assisteren bij problemen.

De all-in-one back-up solution van TONEC kunt u bij ons afnemen als aanvulling op uw huidige software-pakket.

Stap 2: Monitoring
Managed SOC

Daarnaast is het belangrijk dat u reageert op dreigingen. Dat doet u door te kiezen voor Managed SOC: een modern en geavanceerd detectie en response service, waarbij een team van cybersecurity experts voor u klaar staat om te monitoren op cyberaanvallen en/of bedreigingen en ingrijpt wanneer een aanval of bedreiging wordt gedetecteerd.

Stap 3: Prevention
Instrueren

95% van de hacks en datalekken komen voort uit een menselijke fout. Het is dus belangrijk uw werknemers bij uw cyberbeleid te betrekken, bijvoorbeeld aan de hand van trainingen. Ze zijn namelijk niet altijd alert op de risico’s van cybercriminaliteit. Bewuste medewerkers zullen veel minder snel de fout in gaan.

Stap 4: Assurance
Verzekeren

Er bestaat natuurlijk altijd een kans dat het toch mis gaat. Dan staat er een team van cybersecurity experts voor u klaar om in te grijpen. Door daarnaast een Cybersecurity Verzekering af te sluiten bent u met uw bedrijf ook nog eens goed verzekerd tegen eventuele financiële schade die u leidt als gevolg van een hack of cyberaanval. Wij kunnen u in contact brengen met de verzekeraar.

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie inwinnen over één van onze andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.