TONEC kiest voor optimale beveiliging met Fortigate

Om te zorgen dat uw data optimaal beveiligd is, kiest TONEC voor Fortigate Network Security Platform. Fortigate is een award-winnend veiligheidsnetwerk wat o.a. zorgt voor firewalls van topkwaliteit en uitstekende service op het gebied van dreigingen van buitenaf.

Dataverlies en veiligheid

Groot voordeel aan het gebruik van de beveiligingsplatformen van Fortigate is de zekerheid dat dataverlies wordt geminimaliseerd bij problemen (Data Loss Prevention). Daarnaast zorgt het beveiligingsnetwerk van Fortigate ervoor dat de digitale werkomgeving dusdanig beveiligd is dat alle gebruikers heel gebruiksvriendelijk gebruik kunnen maken van het netwerk zonder dat u bang hoeft te zijn dat er iets gebeurd met uw netwerk. Ideaal voor op kantoor, scholen of andere omgevingen waar veel mensen gebruik maken van hetzelfde netwerk.

Beveiliging

beveiliging

Voor u als klant is het belangrijk om er van op aan te kunnen dat uw data veilig opgeslagen is. Beschermd tegen hackers en derden. TONEC maakt gebruik van de nieuwst technologie. Hierdoor is de kans dat er iets gebeurd met de door u opgeslagen bestanden minimaal.

 

Wilt u weten of uw netwerk optimaal beveiligd is? Neem contact op met TONEC voor meer informatie of een vrijblijvend adviserend gesprek.