VOIP update

Op 4 april vindt er een update plaats op het VOIP platform.

Bij VOIP maakt u gebruik van een grote centraal opgestelde IP telefooncentrale waarmee uw bedrijf door middel van een dataverbinding verbonden is. Deze IP telefooncentrale is voorzien van allerlei functionaliteiten die u normaal alleen op grote bedrijfscentrales aantreft. U kunt met VOIP gebruik maken van geavanceerde functies zoals een telefonische keuzemenu, fax naar e-mail en wachtmuziek, ook al heeft u maar 1 telefoontoestel. Meer informatie over VOIP >

Hipper en I AM

De VOIP-update heeft invloed op de applicaties Hipper en I AM.

Hipper
Hipper is een app voor de smartphone en maakt het mogelijk de functies van uw telefooncentrale op een intuïtieve manier te bedienen. Zo heeft u optimale controle over uw bereikbaarheid, overal. Maakt u gebruik van deze applicatie? Installeer dan de update op uw smartphone zodra deze beschikbaar is.

I AM
Deze app (voor Windows en Apple computers) geeft u de mogelijkheid om al uw wensen, herinneringen, doelen en praktische gegevens op te slaan op een online platform. Met dit platform bent u dan verbonden met de andere gebruikers. Deze update zal automatisch geïnstalleerd worden.

Heeft u na 4 april nog last van verbindingsproblemen met VOIP telefonie? Neem dan contact met ons op.