VOIP

Wat is VOIP?

Bij VOIP maakt u gebruik van een grote centraal opgestelde IP telefooncentrale waarmee uw bedrijf door middel van een dataverbinding verbonden is. Deze IP telefooncentrale is voorzien van allerlei functionaliteiten die u normaal alleen op grote bedrijfscentrales aantreft, u kunt dus al gebruik maken van geavanceerde functies zoals een telefonisch keuzemenu, Fax naar E-mail en wachtmuziek, ook al heeft u maar 1 telefoontoestel. U hoeft dus geen eigen IP telefooncentrale aan te schaffen en te onderhouden.

Waarom VOIP telefonie?

U betaalt eenmalig setup kosten en de aanschafprijs voor de telefoons. Vervolgens betaalt u maandelijks alleen voor de abonnementen die u af neemt. Onderhoud, upgrades en backups worden allemaal voor u uitgevoerd zonder dat u er omkijken naar heeft. Uw telefonie omgeving blijft altijd up-to-date, toevoegen of verwijderen van aansluitingen of functionaliteiten is eenvoudig te regelen zonder direct grote investeringen te hoeven doen.

Onbeperkt bellen

Bij TONEC heeft u vanaf 5 toestellen de mogelijkheid om te kiezen voor onbeperkt bellen (HIP Onbeperkt). HIP Onbeperkt is gebaseerd op VOIP. U maakt gebruik van het internet om contact te maken met een externe telefooncentrale, waardoor u geen dure telefoonlijnen nodig heeft, slechts een werkende internetverbinding. U belt elke maand onbeperkt naar vaste en mobiele nummers voor een vast bedrag per maand. Zo komt u niet voor verrassingen te staan op het moment dat uw telefoonrekening binnen komt. Neem voor meer informatie contact op met TONEC  
Deel dit: