Uw bedrijfsapplicaties aangeboden in de cloud met TONEC VPS

Wilt u graag werken in de cloud, maar gebruikt u bepaalde applicaties die niet in de cloud worden aangeboden? De moderne VPS technologie kan dit probleem voor u oplossen. TONEC zorgt middels een VPS ervoor dat uw bedrijfsapplicaties toch in de cloud aangeboden kunnen worden.

Kostenbesparend

VPS staat voor Virtual Private Server. Dit houdt in dat u in plaats van een grote server bij u op locatie gebruik maakt van een klein deel van een virtuele server. Dit werkt kostenbesparend omdat u alleen betaalt voor het deel van de server dat u daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast kunt u nu overal uw bedrijfsapplicaties gebruiken. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van tijd en plaats, wat uw werk een stuk efficiënter zal maken.

Zekerheid

Een ander groot voordeel van een VPS is de veiligheid voor uw bestanden. Wanneer uw server door technische onvolkomenheden even off-line is, kunt u via een VPS veel eenvoudiger de bestanden verplaatsen naar een andere server waardoor u veel minder lang off-line hoeft te zijn. Daarnaast wordt de data beschermd door eersteklas firewalls van Fortinet en zeer krachtig anti-virus programmatuur. Dit maakt het een stuk veiliger voor u om uw bestanden op te slaan op een VPS.