Goed voorbereid op vakantie met onze ICT zomer tips!

Met deze warme dagen kijken we allemaal uit naar de zomervakantie. Echt ontspannen doet u met onze ICT zomer tips! Tips voor tijdens de vakantie, maar waar u ook daarna ook nog van kunt genieten.

Tip 1: Een compleet dagje winkelen in Hartje Leiden

Sfeervolle grachten, fraaie oude panden, unieke winkels en een keur aan terrasjes om even neer te strijken: voor een compleet dagje winkelen ga je naar Hartje Leiden!
Tonec host deze prachtige nieuwe website volop tips voor een heerlijke dag in het oude centrum van Leiden.

Bekijk de website

Tip 2: A-Solar Platinum Mini Charger

Nooit meer een lege batterij met deze mini charger. Heel handig voor op vakantie, mocht je lange reizen maken of de hele dag op het

strand genieten: uw MP3speler of mobiele telefoon kunt u ten alle tijden opladen met de Platinum Mini. De mini charger kan worden opgeladen via zonne-energie, maar het is ook mogelijk via de USB ingang van uw computer. ok is de oplader uitstekend te bedrukken met bijvoorbeeld uw (bedrijfs)logo. De prijs is € 29,95 excl. BTW

Bestel de A-Solar Platinum Mini Charger

Tip 3: Sla uw data veilig op met Server plus Onderhoud

Met deze dienst staan al uw data en gegevens veilig opgeslagen. U kunt kiezen voor een externe server of een server op locatie. TONEC installeert voor u de server en zorgt voor het onderhoud waardoor u geen omkijken heeft naar uw bestanden, maar wel de zekerheid heeft dat uw bestanden veilig opgeborgen zijn en dat u geen belangrijke data zal verliezen.

Lees meer

Tip 4: Maak uw laptop sneller

De zomer brengt kansen om nieuwe ICT projecten op te pakken, omdat het vaak rustiger is op kantoor. Begin de tweede helft van het jaar goed met een snellere computer met een Solid State Disk (SSD). De SSD vervangt eigenlijk de traditionele harde schijf, waardoor uw computer, laptop en/of notebook stukken sneller wordt.

Lees meer over SSD

Tip 5: Snellere internetverbinding

Bij een snellere computer hoort natuurlijk ook een snellere internetverbinding. Wij kunnen voor u een zakelijke internet verbinding leveren met een hoge snelheid en betrouwbaarheid.

Lees meer