SharePoint Online: het nieuwe informatie delen

Plaatsonafhankelijk samenwerken: in het nieuwe werken is het niet meer weg te denken. SharePoint Online is hier een goed hulpmiddel voor.

SharePoint Online is onderdeel van Office 365. Het is een platform om informatie op te slaan, te organiseren, bekijken en delen. Dit kan vanaf elk apparaat en elke locatie waar internetverbinding is. Dit platform deelt u met uw organisatie. Met dit platform kunt u een website maken waarop u en uw medewerkers aankondigingen en nieuws delen, maar u kunt ook efficiënt documenten en informatie delen in uw organisatie. SharePoint Online is een hulpmiddel waarmee u de kennisdeling en productiviteit binnen uw organisatie kan verhogen.

Werken in vertrouwde programma’s
Met SharePoint kunt u met iedereen die zowel binnen of buiten uw organisatie werkt, samenwerken. U komt in realtime bij elkaar om te werken aan inhoud die u in dezelfde, vertrouwde Microsoft Office programma’s maakt die u elke dag gebruikt.

Toepassingen
De mogelijkheden waarvoor u dit platform kunt gebruiken zijn heel divers. Gebruik het bijvoorbeeld als intranet, online documentenbibliotheek, procedurehandboek, team/projectensite, automatisch versiebeheer of extranet. Het is handig om tegelijkertijd samen te werken aan hetzelfde document en/of documenten te delen buiten uw organisatie. Zo kunt u ook gemakkelijk informatie delen met uw klanten, leveranciers of partners.

Wilt u meer weten over SharePoint Online? Tonec beantwoordt uw vragen graag. Neem contact met ons op >