Steeds meer aanvallen op Azure tenants

Het afgelopen jaar zijn opnieuw een groeiend aantal bedrijven getroffen door hackers, vaak via ransomware of supply chain attacks. Tegelijkertijd worden deze aanvallen steeds intelligenter en complexer. Ook Microsoft ziet steeds meer aanvallen specifiek gericht op Azure tenants van bedrijven. Dit is ruimte in een datacenter, waarin alle Microsoft Office 365 diensten van uw bedrijf zijn opgeslagen.

Microsoft Secure Score

Om aanvallen te voorkomen, is het belangrijk dat de beveiligingsstatus van uw bedrijf op basis van de Microsoft Secure Score tenminste 65+ is. Microsoft Secure Score is een meting van de beveiligingspostuur van een organisatie, waarbij een hoger getal aangeeft dat er meer aanbevolen acties zijn uitgevoerd. Als u de aanbevelingen voor de secure score volgt, kunt u uw organisatie beschermen tegen bedreigingen. Vanuit een gecentraliseerd dashboard in de Microsoft 365 Defender portal kunnen organisaties de beveiliging van hun Microsoft 365 identiteiten, apps en apparaten bewaken en eraan werken.

TONEC helpt u graag om uw Microsoft Secure Score te verhogen! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op: https://www.tonec.nl/contact/