WebRoot SecureAnywere


TONEC maakt gebruik van een antivirus programma die uw computer beschermt tegen virussen en andere kwaadaardigheden. Als u gebruikt maakt van onze diensten TONEC Managed Antivirus of TONEC Alles-in-één werkplek, profiteert u ook mee van dit antivirus programma. Wij gebruiken het anti-virusprgramma WebRoot SecureAnywhere. WebRoot is beschikbaar voor Windows, iOS, Android, smartphones en tablets.

Uw computer sneller en beter beschermd

De belangrijkste reden dat wij gebruik maken van WebRoot is de bescherming van uw computer. Bij veel antivirus programma’s wordt de virusdatabase, waar alle virusgegevens in opgeslagen zijn, op de computer geïnstalleerd. Deze programma’s worden elke 4 uur bijgewerkt, om bekend te zijn met de laatste versies. WebRoot SecureAnywhere werkt op een andere, in onze ogen, betere manier.

De database van WebRoot SecureAnywhere staat, in tegenstelling tot de andere programma’s, niet op de computer geïnstalleerd, maar op het internet. Hierdoor wordt de database bij elke signalering van een nieuwe virus bijgewerkt naar de nieuwste versie en is uw computer sneller beschermd tegen virussen.

WebRoot gebruikt minder werkgeheugen

Een andere voordeel van dit programma is de omvang en de snelheid van het programma. Doordat de database op het internet staat en niet op de computer zelf, neemt het minder ruimte op de harde schrijf in beslag. Ook gebruikt WebRoot SecureAnywhere minder werkgeheugen, waardoor uw computer veel sneller werkt.Heeft u vragen over onze beveiliging? Neem contact met ons op >