Zakelijk altijd bereikbaar, op uw manier, op uw moment

Met HIP aLive is het mogelijk om uw kantoortelefoon te bedienen vanaf uw desktop en uw smartphone. Hierdoor heeft u optimale controle over uw bereikbaarheid op kantoor, thuis en onderweg. HIP aLive is opgebouwd uit drie hoofdelementen:

  • HIP Mobility – de mobiliteitsfuncties Anywhere en Kantoor op afstand geven u de vrijheid overal (kantoor, thuis, mobiel) bereikbaar te zijn op één enkel zakelijk nummer. Wanneer u dat wenst!
  •  HIP Toolbar – de HIP Toolbar maakt het mogelijk alle functies van de telefooncentrale, onafhankelijk van het toestel, op elke PC (kantoor, thuis), op een intuïtieve manier te bedienen.
  • HIPPER – De smartphone app HIPPER bedient dezelfde functies van de telefooncentrale via uw smartphone, zodat te allen tijde uw bereikbaarheidsinstellingen kunnen worden aangepast.

Mobiele integratie

Een van de grote voordelen van HIP aLive is de mobiele integratie. Door middel van de applicatie Hipper op uw telefoon kunt u altijd en overal kiezen of u op uw zakelijke nummer gebeld wilt worden.

Hierdoor krijgt uw mobiele telefoon twee identiteiten: zakelijke en privé. Met een eenvoudige druk op de knop kunt u dit beheren.

Meer weten over HIP aLive? Neem direct contact op.